Monday, August 10, 2009

Badeværelse og facadeSå er turen kommet til badeværelset i vores store ombygning. Det er det gamle toilet og vindfang/entre der bliver til badeværelse.

Vi har teget og tegnet, og er kommet frem til sådan som vi vil have det. Placeringen og størrelser af bruser, toiletmøbel/vask, spejl, håndklædetørrer og hængetoilet er på plads.

Vinduet voldte os en del problemer, hvor stort skulle det være? Hvilken slags ville vi ha'? for det betød jo at resten af husets vinduer skulle være ens.
Det endte med at vi genbruger et vindue fra kælderen og faktisk prøver at genbruge de andre vinduer i huset også, da de ikke fejler noget, så de skal males sorte engang.

Der mangler selvfølgelige meget i badeværelset endnu, indtil videre er murene væltet, nye sat op, dampspærer etableret, gipsvægge sat op, indlagt strøm, rør til div afløb, venitaltion osv osv.
Vi har fået et nyt fint hængetoilet op, og bruser, brusevæg, toiletmøbel, vask, amatur, håndklædetørrer er også indkøbt. Så mangler vi alt malerarbejdet og ha lagt fliser på gulvet.
Py ha...der mangler en del endnu.

Her er lidt før og efter billeder...og et manipuleret, af hvordan det engang kommer til at se ud.1 comment:

Anja Fals said...

Hey Kat!

Det er spændende at følge byggeriet. Er sikker på, at det nok skal blive rigtig godt og alle anstrengelserne værd. Du får da rigtig indsigt i et bredt spekter af håndværk!

Knus
Anja