Saturday, November 17, 2007

Den fantastiske verden af linksJeg fandt min gl. grafik lære idag...Lars Pryds hedder han. Ham var vi rigtig glade for, så selvom vi kun havde ham i et år, har han sat sine spor. Nu da jeg skulle huske hvordan jeg fandt ham på nettet idag, skulle der et lille stykke detektiv arbejde til...for jeg kunne slet ikke huse det...Men trykker på nogel links..og pludselig finder man noget spændende...og så skal sitet på favorits..

Jeg vil lige liste vejen op...nu hvor jeg er kommet i tanke om den:

Jeg tjekkede en grafik-blog ud, som jeg så ofte gør, nemlig: http://spagats.blogspot.com/, hun havde nogle kommentarer på hende side, jeg tykkede på en af dem for at se om de også havde en spændende blog, tror hun hed Mette. Men kom bare ind til en side som fortale lidt om hende. En af hendes interesser var grafisk design, ordet var klikbart...så kom man hen til en laaang list over andre der har samme interesse... Og der var et navn jeg kendte: Lars Pryds. Tjek selv hans side og blog ud her : http://www.pryds.com/ og http://www.prydsblog.com/, han er en meget kreativ og inspirerende mand.


Nettet er et fantastisk inspirerende sted, utroligt hvad man kan finde!

1 comment:

Lars Pryds said...

hej katrine -
jeg har også trykket på en masse links, og fandt – mig selv! ovenikøbet rosende omtalt, omend det er halvandet år siden. tak for det :-)
håber alt vel
kh lars