Saturday, February 26, 2011

Nu har jeg også lavet knækbrød!























Det er vist ret populært at lave sit eget knækbrød. Jeg fik at vide at det var ret nemt. Det var min gulerod til at få det prøvet. Og jeg må sige, det er rigtigt, det er ret nemt!

Jeg brugte denne opskrift:
1 dl havregryn

1 dl sesamfrø

1 dl hørfrø

1 dl solsikkekerner

3 dl hvedemel

1 tsk salt

1 1/4 dl olivenolie

2 dl vand

1 æg til pensling

½ tsk bagepulver

Alle ingredienser blandes i en skål. Dejen deles i to lige store stykker og rulles tynd mellem to stykker bagepapir direkte på bagepladen.

Den udrullede dej skæres i mindre passende stykker. Her er et pizzahjul genialt.

Knækbrødet bages ved 200 grader i 15-20 min eller til de er gyldne.
Det er virkelig nemt, og de smager bare godt.
Man kan så diskutere om der skal skæres lidt ned på olien. men det må jeg jo prøve næste gang jeg bager dem.

1 comment:

Anonymous said...

Og nu har jeg også været i gang. Det er godt nok nemt og smager skønt. Tak for opskriften og en hyggelig aften forleden. Vi skal snart ses alle sammen :-)
Knus fra Marianne