Wednesday, January 5, 2011

Tilbageblik på 2010

Det er meget populært at se tilbage på året som er gået. Så det vil jeg også gøre et kort øjeblik. For ellers vil jeg jo helst se fremad!
2010 var året hvor vi blev forældre for første gang. Det var en stor oplevelse. Storm blev født d. 1/1-2010, så han har lige haft 1 års fødselsdag. Sikke en stor dreng han er blevet. Han er en herlig lille gut, som er i det bedste humør altid. Ham nyder vi virkelig, og det blir' kun sjovere og sjovere.
Når man ser tilbage, er det minimalt hvad der har været af bekymringer og udfordringer med ham. Jeg ved ikke om vi har været heldige...men glade det er vi!

Den anden store ting der er sket i 2010 er at vi har fået beklædt vores hus med sort Ivarplank. Det er blevet ligesom jeg havde håbet på. Vi har fået vores egen lille sorte diamant! Nu er garagen også beklædt og udendørs belysningen er sluttet til. Huset tager sig rigtig flot ud, når man kommer til det fra gaden.
Vores ambition var at lave to selvstændige boliger ud af det gamle hus. Vi synes selv det er lykkedes for os. Det er meget mere tidssvarende og moderne nu. Dejligt!
For 2011 har vi også en masse planer, men mere om dem senere!

No comments: