Dild



Jeg har for første gang haft dild i min køkkenhave. Det er bestemt ikke sidste gang.
Nøj det smagte godt. Sikke en luksus at kunne gå ud og plukke!

Nu er det dog gået i blomst. Jeg var ikke klar over at man skulle så det ligsom salat, løbende, så man havde frisk dild hele sommeren.
Men man blir jo klogere efter hvert år. Næste år er jeg bedre rustet...jeg glæder mig allerede!

Sommerhustur









Jeg er så heldig at de i min mands familie har et sommerhus. Det er et gammelt og hyggeligt sortmalet hus, der ligger på syd siden af Vejle fjord. Der er ikke spa, sauna, swimmingpool osv osv. Ja der er ikke engang varme i gulvet på badeværelset. Men der er en dejlig brændeovn og en rigtig fin udsigt...og så er der FRED & RO. Og der er brombærkrat så langt øjet rækker (ok, næsten)

Min mand blev vist grebet af stemningen og begyndte at læse en bog, hvilket han ikke har gjort i 15 år. Så der blev slappet rigtig meget af, det var dejligt.
Vi havde besøg af Christians søster, hans 2 nevøer og deres hund Krumme. Den stod på hjemmelavede burger, nevøerne skulle jo forkæles. Storm elsker når der er besøg, så han hyggede sig max, hvilket hans forældre også gjorde!

Lige ved og næsten


Ja ja ja, nu er vi der snart. Eller måske er vi ikke. For nu har han stået der og rokket frem og tilbage over 1 mdr.

Men vi tror på det...lige pludselig en dag, så kravler han altså...og så lige pludselig en dag så går han...og så skal han i skole, ha' kærester, ha' kørekort. Uha Uha, det er som de kloge siger, man kan bekymrer sig om alt.

Men ligenu er han faktisk ganske nem. Han er bare en lille glad dreng!

Fin forhave


Nu er det ved at være en fornøjelse at komme hjem til huset. Det er nemlig tæt på at være færdigt. Vi har fået rullegræs på, flyttet busken, lagt granitskærver, sat nummer på gavlen. Vi mangler nu at placere postkassen, skraldespanden og pakke garagen ind i ivarplank. Så vi er godt på vej.