Saturday, June 5, 2010

Byggeriet tager form


Så er vores gavl blevet færdig. Og hold da op hvor har vi snakket og tegnet meget på den gavl. Der har været tale om klinkbeklædning af lærketræ, zink, eternit plader, pudset, fler farvet og helt enkel. Jeg tror vi har været rundt om alle muligheder. Og det er endt med en træbeklædning, med brunbejset træ. En helt enkel løsning, kun med det ene vindue. Og vi er godt tilfredse, med at vi alligevel holdt det helt enkelt. Der var nemlig flere gange oppe at vende at der skulle være to felter på gavlen, for at skabe balance. men indtil videre for den lov at være som den er nu.

På vores støttemur ved indgangen og hen til haven, vil vi gentage mønstret fra gavlen. det har jeg lavet en hurtig mock-up af. Det skal nok blive godt. Før vi får set os om står her jo et færdigt hus :-)

3 comments:

Anja Fals said...

Det ser virkelig godt ud - farverne og materialerne er da bare godt valgt. Sejt! ;o) - Osse søde billeder af Storm med ranglen. :o)

Birgit B said...

smart med det der mock-up... det må jeg lige have demonstreret ved lejlighed (jeg har jo rent faktisk fået photoshop på arbejdet)

Anonymous said...

Hej Birgit

Faldt lige over din blog, da jeg søgte på beklædningstræ.

Helt fantastisk smuk løsning på jeres galv - især med de forskellige bredder på profilbrædderne.
Hvor får man fat i den type beklædningstræ?

Mange hilsner
Ulrik fra Kbh