Sunday, April 19, 2009

Minigraver weekendVi har jo fået en minigraver til udgravningen af kælderen. Arbejdet gik for alvor igang i denne weekend. Der var "bestilt" arbejdsfolk til lørdag. Så inden de kom, fik Christian gravet mulden af. Han er vild med at sidde inde i den minigraver.

Torsdag aften skulle den så vises frem for kolle og der skulle prøves. Ja, jeg vidste heller ikke at sådan en minigraver kunne vælte. Men pludselig lå den der. Heldigvis skete der ikke noget med ham der gravede, udover at han blev lidt forskrækket ligesom alle os andre. Den næste time gik så med at få den op at stå igen.Om lørdagen blev der kørt 3 containere jord væk. Men arbejdet måtte sænkes lidt, da vi er bange for at bygningen vil sætte sig, da der er kommet nogle små revner i muren. Så nu tar vi den lige med ro, på trods af at fundamentet går så langt ned som det skal.


Men vi kan nu fornemme hvordan det bliver...og det skal nok blive godt...det blir et dejligt solrigt(middagssol) læ-hul(terasse) at sidde i.
Ligenu er huset ikke så pænt...men der er mange planer...det skal blive sort eller mørkegråt, beklædt med træ eller eternit. Jeg glædet mig til det er færdigt...til jul!No comments: