Tuesday, November 11, 2008

Fin anbefaling

Jeg er jo stoppet i praktikken hos Par No. 1 og startet på hovedopgaven.

Men ikke nok med at jeg fik en fin skål fra Holmegård af dem, fik jeg også en rigtig fin anbefaling...måske er der nok smurt lidt tykt på...men god er den da...den kan forhåbenlig hjælpe når nu jeg lige om lidt skal ud at finde et arbejde.

Anbefalingen:

Katrine har beskæftiget sig med et bredt spektrum af webopgaver. Hun har fungeret som webmaster på Par No 1’s hjemmeside, har deltaget i et projekt vedrørende søgemaskineop-timering på zjoos.dk og har løst en række webmasteropgaver for nogle af vores øvrige kunder.

Katrine er særdeles serviceminded og pligtopfyldende. Hun arbejder selvstændigt, er god til at holde mange bolde i luften og er altid parat til at yde en ekstra indsats. Hun er desuden meget god til at opsøge viden og dele de informationer hun finder med sine kolleger. Hun er vellidt blandt kollegerne og har fra dag 1 indgået som en nyttig og kompetent res-source i afdelingen.

Katrine har et imødekommende væsen, en veludviklet humoristisk sans og er god til at kommunikere med alle slags mennesker.

Jeg kan kun anbefale hende varmt til en kommende arbejdsgiver, som er velkommen til at kontakte mig telefonisk for uddybende kommentarer.

uha uha...bare jeg kan leve op til det ;-)

1 comment:

Anja Fals said...

Flot flot - tillykke med den fine anbefaling! Den bliver god at have med i mappen!

Håber, at du har det godt - lyder også spændende med kunstudstillingen.

Vi var til hyggeligt kaffevisit hos Randi og co igår - håber at vi kan finde et tidspunkt i det nye år, hvor I også kan være med! :o)

Knus
Anja