Tuesday, October 28, 2008

Kunstner Katrine

Art Expo her i Århus holder en udstilling af 200 kunstnere som hver er repræsenteret med 10 værker. Der skal jeg være med. Det bliver meget spændende, da jeg aldrig har prøvet at udstille før. Værkerne skal være 20 x 20 cm. Jeg har 4 lærreder og 6 fotos ,klæbet op på sorte træplader, med.
Udstillinge finder sted weekenden d. 6-9 nov. og udover det kan den ses indtil januar nede i galleriet som ligger på Skanderborgvej 107 i viby, så det er lige rundt om hjørnet.

Der er fadølsanlæg og div. underholdning i galleriet hele weekenden...bare det er jo en god grund til at kigge forbi.

Her er en smagsprøve på et af lærrederne.

Det andet billede er det fødselsdagkort som jeg gav Christina som jeg var til fødselsdag hos i lørdags.

2 comments:

Christina Endelt said...

Det ser RIGTIG godt ud!

Det er spændende med din udstilling - det er altid skægt at se hvad andre siger til det man går pusler med. Man bliver fuld af glæde i hele kroppen, og måske også bliver man ramt af en pludselig angst. (det gør jeg:)

Jeg er SIKKER på at du får en masse ros for det du har lavet!!!

Kh.
Christina

Katrine Lykke said...

Hej du

Ja, det er sjovt at få lov til at vise det man har lavet. Men udstillingen var ret stor. 200 kunstnere, der hver havde 10 værker med. Så der var ikke så meget respons lige der, da jeg var derned. Jeg nok nok heller ikke lige typen der hænger ud ved siden af mine billeder og snakker folk et øre af..*S* he he...you know me...
Håber du har det godt
Knus Katrine