Thursday, October 23, 2008

Free vector...gratis grafik på nettetHvis man gider at lede, findes der en masse dejlige gratis ting på nettet. Jeg skulle lave en indbydelse til julefrokost igår, og skulle derfor brug lidt jule tam tam til pynt.
Jeg faldt over nogle forskellige sider bla. http://www.vectorstock.com/, hvor man gratis skal oprette sig, men derefter har mulighed for at downloade 20-30 gratis vector grafikker.

Derudover fandt jeg andre steder man kunne hente gratis stock fotos og illustrationer:
http://www.shuterstock.com/ har de hver uge et foto og en illustration til gratis download, men jeg ved faktisk ikke om man skal være logget ind.

http://www.crestock.com/, skal man logges ind og der har de en Daily Free StockPhoto, men husk at læse deres rettigheder.

http://iconfactory.com/freeware kan du bla. hente desktop images, så længe du kun bruger dem på din egen skærm.

De juleillustrationer jeg brugte fandt jeg på: http://www.ndesign-studio.com/resources/christmas-holiday-icons/ og de må faktisk bruges både kommercielt og personligt. Og da det er vector grafik, kan de åbnes i Illustrator og du kan lave om på dem så tosset du vil.

DesignBliss (http://www.designbliss.com/) er en blog der samler alle disse herlige gratis grafikker, så det er et godt sted at starte.

Jeg fik lavet en fin julefrokost indbydelse!
(p.s. på mange af siderne kan man også selv uploade billeder/illustrationer også...så kan man jo se om der er nogen der vil købe, det man laver...jo jo...måske det skal prøves!)

No comments: