Friday, May 9, 2008

Vi nærmer os eksamen

I onsdags var vi oppe til en frivillig fagprøve - prøve.
I mandags trak vi et fag og en opgave, hvorefter vi havde 48 timer til at udføre opgaven i. Derpå skal man skrive en synopsis og fremlægge opgaven i 10 min, hvorefter man skal eksamineres i 20 min.
Vi havde 3 fag, vi kunne trække; Visualisering, Kommunikation og Interaktion. Alle frygter interaktion, da det indeholder al programmeringen, så som php og databaser. Og hvad trækker jeg?....Interaktion...py ha...tænkte jeg...nu skal der knokles...og det gjorde jeg. Heldigvis havde jeg en hjælper tæt på. Christian har nemlig tidligere, før tømrer karrieren, arbejdet meget med databaser.
Jeg fik skrevet mine 2 sider om hele processen i Interaktion (faktisk svært at holde sig under 2 sider), fik tegnet wireframes, visual vocabulary, E/R diagrammer og lavet mine tabeller i databasen. Så det var læren også rigtig tilfreds med. Men så begyndte han jo at spørge ind til det hele, og så havde jeg altså ikke mine svar klar, kunne ikke helt redegøre for forskellem mellem php og sql...
Men alt i alt var det en fin oplevelse, og nu er man ikke så skræmt over at skulle til den endelige fagprøve i juni...og jeg dumpede ikke, men lå på et 7 tal (ny skala = 9 på gammel skala)

1 comment:

Helle Koed said...

Det er da flot, STORT TILLYKKE med 7 tallet og at eksamen er overstået! :)
Jeg krydser fingre for at de andre går rigtig godt, og det bliver en god oplevelse for dig! :)

Jeg har slet slet ikke forstand på programering mv. så nogle af dine ord er sort snak fo rmig! HI HI
Det bliver lidt for teknisk for mig tror jeg!

Håber du får en rigtig god pinse.

PS: Kunne du ikke skrive kommentarer på min blog? Hmmm...
Hvad sker der når du prøver, hvis jeg må spørge?