Wednesday, February 13, 2008

Hvad er grafisk design egentlig?

Ja, det er egentlig ikke fordi jeg er i tvil om det, men Verlee, en belgisk grafiker og blogger har udskrevet en konkurrence om emnet, hvor man skal lave en plakat, som svare på dette spørgsmål.
Det synes jeg faktisk er en meget sjov konkurrence, så igår aftes gik jeg igang med at idéudvikle og sætte plakat op. Det var rigtig sjovt og det blev lidt sent inden jeg kom iseng, mest fordi jeg slet ikke havde tænkt på hvad klokken var.

Idag fik jeg så oprette mig på Flickr.com, som er et stort foto site, i web 2.0 ånden, hvor alle kan bidrage og vise sine billeder frem. Det er nemlig her konkurrencen fysisk befinder sig. Se de andre plakater her.

Konkurrencen løber til d. 15 feb...og hvis jeg ikke kan lade være, kan det være jeg uploader flere forslag, har allerede en i støbeskeen.

Egentlig er det slet ikke med tanken at jeg skal vinde...jeg synes bare det er rigtig sjovt, og så kunne man jo håbe at der var en markedsførings stategi i det, i og med at grafikere nu får kigget på mine ting..og måske linker sig videre til min hjemmeside osv...

De to plakater der er vist her, er mine 2 bud på konkurrencen som ligger på flickr nu:
plakat 1
plakat 2

1 comment:

Anonymous said...

Hej Katrine.
Flotte plakatforslag - især den med grøn blomsterbaggrund. Det er et rigtigt "Katrinedesign" i mine øjne.
Hilsen Pia.