Monday, September 3, 2007

Festuge i regn, en stille søndag
Skulle ned og se lidt på festugen igår. Vi havde taget det varme tøj på...og de gode sko..Vi skulle se hvad det var de havde fundet på dernede på havnen. Festugen er jo ikke helt som den plejer at være, de har flytte lidt rundt på tingene. Nogen er afskaffet, andet er kommet til. Bla. er univers teltet væk, om det er et forsøg på at flytte festen væk fra beboelses områder, eller et forsøg på at unge ikke skal rende fulde rundt inde i byen, ved jeg ikke. Måske skulle der bare ske noget nyt. Nede på havenen ( Pier 1) er der, flere store telte, lidt tivoli og ikke mindst masser af plads. Et af teltene er fatter eskil teltet...denne søndag eftermiddag, var det nærmest tomt, på trods af de to unge fyre der prøvede at underholde på scenen, det var ikke dårligt...det var bare en regnfuld søndag.
Pariserhjulet tar en del opmærksomhed...specielt om natten, med lys på...der er det virkelig flot...det giver en god stemning.

Oppe ved åen, kunne man høre noget opera...så inden det regnede for vildt, satte vi os udenfor på sidewalk og drak kaffe...ikke det værste sted at regne inde...og utrolig hyggeligt med det opera...(der blev jeg overrasket)...men vi måtte sidde der længe..for regnen blev slem...og vi blev taknemmelige for det varme tøj vi havde på.

Til sidst (og hele grunden til at vi var derinde) var vi forbi Jacobs(billedet) for at høre Anders Graae. Desværre kom vi for sent til hittet "Den anden pige" (-min kæreste sir' jeg har)...men han er altid hyggelig...hør ham her: http://www.andersgraae.dk/

Festugen er kun lige startet..og jeg skal helt sikkert ind og høre mere musik og se flere kulturelle ting...og forhåbentlig blive overrasket og underholdt...

2 comments:

mor said...

Kære Katrine.
Det var dog dejlig at du fik øjenene og ører op for opera,måske er du ved at blive voksen.

Katrine Lykke said...

Hej Mor

hm...voksen...tror du de to ting hænger sammen???

åh det håber jeg ikke...*S*

Men ja måske jeg skal med de gamle på opera tur...*S*