Sunday, June 3, 2007

Min anmeldelse af Spot 07


Var til Spot festival i weekenden for første gang nogensinde. Fredag var vejret perfekt og der var nærmest havefest over festivallen. Stemningen var ihvertfald god. Måske gik det lidt for meget op i drinks, end musik, men jeg fik da hørt: 1234 fra aalborg, Jøden, Johnson og Ida Corr. 1234 var faktisk ganske udermærket, der var noget humoristisk over det, og deres forsange var karismatisk...der var dog nogle numre der var halvkedelige. Jøden burde jo også ha været godt, men lyden var bare så dårlig at man simpelthen ikke kunne høre hvad han sang.
Johnson hørte jeg kun ganske lidt af, da jeg prioriterede Ida Corr højere. Og hun var virkelig god...det var en god slutning på første spot dag.

Lørdag lagde jeg ud med Malene Mortensen (jazz sid-ned-koncert), det var så en rigtig god start...og en dejlig overraskelse, da jeg ikke havde nogle forventninger til det. Specielt det sidste nummer var godt...aner ikke hvad det hed...men det var en blanding af nogle hurtige omkvæd og mere stille vers...det fungerede..og jeg overvejer at kigge nærmere på hende cd...og det var jo formålet.
Lørdag gik jeg rundt alene og hørte musik...det virkede også...var ihvertfald mere opmærksom end om fredagen.
Næste band var Hush (sid-ned-koncert)...som jeg indtog på 1. række i store sal i Musikhuset...det var for fedt...og de var max glade...det kunne man se og høre...det var rigtig dejligt...

Billederne er altså med mit gl. kamera uden blitz...jeg ved godt de er rystede, men de gir også en masse stemning...derfor er de med.


Efter Hush var det Caroline Henderson (sid-ned-koncert)...der er gået over til at være mere jazzede...det var lidt specielt..måske ikke helt min stil...Og da hun spillede en gammel klassiker fra cinematastic, blev der også jublet blandt publikum. Men det var nu en god oplevelse alligevel...igen en god stemning.
Efter det...hørte jeg 2 numre af u$o (nej det var vist før C.H.)...ikke lige min stil heller...han er vist bedre sammen med andre...det blev lidt for plat...eller...jeg er nok bare for gammel til at synes det er fedt. Nåede også at fornemme lidt The Fashion: udemærket.
Så prøvede jeg at høre Speaker Bite me...de spillede kl 20 på store scene...hvilket jeg gik ud fra var et hit...det var det så ikke...det var højt....alt for højt...salen var fyldt....hvilket jeg ikke forstod, da jeg troede alle så forboldkamp på officerspladsen. Efter et nummer gik vi (morten var med), til Lille sal, hvor der var en svensk upcoming singer songwriter. Tobias Fröberg...han var faktisk også rigtig god...værd at holde øje med.Da vi kom tilbage til officerspladsen...nåede vi at se de sidste 10 min af fodboldkampen...nøj et drama...og sikke da en slutning...aldrig har jeg set så mange mennesker se helt mærkelige ud i hovederne...ingen forstod hvad der skete...på trods af at jeg ikke er den stor fodbold fan...så følte jeg alligvel med dem...der var enmeget frustreret stemning. Det var lidt unfair for Bli Glad at skulle ta over der...men de klarede det vildt godt...efter den koncert kunne man slet ikke stå stille...og kampen var på magisk vis glemt...de kan noget med den glade stemning Bli Glad...tilmed havde de et sjovt scene show...
til slut gik turen videre i byen...og jeg synes jeg havde fået oplevet en masse godt...stemningen til Skanderborg festival er startet....

1 comment:

Christian Michaelsen said...

Jeg kan rigtig godt lide billedet af Caroline Henderson. Synes det rammer et intenst øjeblik fra en koncert meget godt.