Wallstickers























Jeg har været så heldig i min praktik periode, at jeg har lært hvordan man laver wallstickers. I malerafdelingen har de indkøbt en plotter. Den skulle vi i salg og marketing også bruge, så derfor var vi til undervisning i at bruge den. Den bruger Illustrator, hvilket malerafdelingen ikke har kendskab til. Så jeg agerer support i Illustrator, hvilket betyder at jeg også er så heldig at få lidt forskelliget med hjem til at hænge på væggen. Igår var det denne folkevogn i skrig orange folie. Jeg synes den er så flot!!!

Virksomhedspraktik


I forbindelse med at vi er flyttet til sydjylland, er jeg blevet jobsøgende. Heldigvis har min mand et godt job hernede allerede. Så det er bare mig der skal ha fundet et nyt godt arbejde.

Indtil videre er jeg landet i virksomhedspraktik hos EUC Vest i Esbjerg. Jeg arbejder som grafiker, og hjælper ud hvor jeg kan. For dem er jeg en billig arbejdskraft, men jeg synes faktisk også jeg får en masse ud af det. Man kan godt gå kold i at være arbejdsløs. Og så er det bare dejligt at få lidt struktur på dagen og vise at man stadig kan sit fag og gøre gavn! Og så er det jo helt fantastisk at lande i en god afdeling, med gode opgaver, gode kolleager og en dygtig leder!

En hygge opgave


En af mine gamle spejdervenner fra Århus, skal deltage i World Scout Moot i Canada til sommer. Han har bedt mig om at lave deres logo til mærker, tørklæder og T-shirts.
En lille hyggelig opgave, som dog alligevel kræver lidt tid! Jeg kan godt lide at lave logoer i Illustrator. Bare dog døgnet havde lidt flere timer.

Her kan I se det officielle logo, som jeg skal ha' fordansket ;-)