Det blir' så godt!





Som det har været planen hele tiden, er vi nu startet med at beklæde det gamle hus med en ny skal. Først skal der et skelet op, hvori der kommer 100 mm ekstra isolering. Derefter vindpap og en klinkbeklædning. Vi har snakket rigtig meget om hvilket materiale vi skulle beklæde huset med. Om det skulle være træ eller eternit. Vi ville egentlig gerne have et klassisk sort træhus i moderne stil. Men vi var bange for vedligeholdelsen af træet, om det ville blive for træls en opgave. Derfor har vi valgt et bruge et produkt der hedder Ivarplank, det er fibercement og dermed vedligeholdelsesfrit. Selvom vi havde vores bange anelse, så er vi blevet meget overrasket og er rigtig glade for resultatet. Det bliver faktisk lige som vi havde drømt om.

Naturhjørnet





Så er jeg kommet lidt længere med mit naturhjørne. Der er nemlig kommet træflis...så det er fast arbejde at få det kørt om i haven. Det kommer nok til at tage nogle dage, da jeg kun er igang når Storm sover.
Bålpladsen er også blevet færdig og der er plantet nogle forskellige ting dernede. Mere om det senere, når det er blevet grønt og har fået blomster.

Men tak til alle dem jeg har fået planter af; Mor, Svigermor og Birgits mor. Jeg gæder mig til det står i fuldt flor!