Så har julefreden sænket sig



På trods af travlhed med den afsluttende hovedopgave, bliver der tid til at holde jul. Dagene går med julefrokost i min familie og i Christians familie. Det er hyggeligt. Og jeg prøver på at glemme opgaven selvom det er lidt svært, for jeg glæder mig meget til at blive færdig...og det er lige om lidt at jeg skal ud og bruge det jeg har lært. Jubii.


Glædelig Jul!


(tegningen er iøvrigt fra et julekort jeg lavede til studievalg Østjylland)

Tina og Ebbes Baby





Så kom baby endelig ud, lidt forsinket. Men han endte med en rigtig fin fødselsdato, nemlig d. 12/12-2008


Vi var ude at møde ham og de trætte forældre igår. Han er rigtig fin og vildt så meget hår han har. Babyer kan godt være lidt grimme...men ikke ham her, han var bare sød.

Tillykke med ham!

Ombygning 1.0








Der sker ting og sager i Viby...Efter lang tids planlægning, har vi fået smukkeseret forsiden af Christians hus. Der er lavet en ny indgang, eller faktisk er det den gamle indgang der er re-etableret. Huset er nemlig bygget op af to dele, hvor det ene er fra 1932 og det andet fra 1968, så det er lidt stilforvirring, som vi prøver at rette op på.

Den gamle beton trappe blev brudt ned, væggen der gik ud foran trappen blev skåret af og udhænget blev kortet af. Derefter blev der bestilt en ny galvaniseret trappe med hård træ på. Den ny dør og to nye vinduer blev sat i. Vi har valgt nogle vinduer der passede lidt bedre i stilen til huset der iøvrigt er med mansard tag. Og sidst med ikke mindst kom der fine lamper op på huset og garagen.
Huset ser nu meget flottere ud når man kommer til det. Det har taget tid, men vi er rigtig glade for resultatet.

Næste skridt er at få gjort noget ved den nye del fra 1968, således at de to dele får hver sit udtryk. Planen er at den del skal være sort og helt enkel. Det er også hvad vi ved. Om den bliver omfuet og malet, beklædt med eternit eller træ må tiden vise.
Mere om byggeplanerne senere.

Kunst hos Art Expo










I starten af november var jeg med på en udstilling os Art Expo i Viby, Århus. Det var sjovt at prøve at være med til. Og det var sjovt at se hvor forskelligt kunst kan være. Jeg tog en runde med kamerate dernede og forevigede de billeder jeg syntes var flotte...og der var faktisk en del. Så jeg bringer flere billeder i et andet indlæg senere. (det første billede er iøvrigt med mine billeder)